Elektronika Industriale me aktivitetin e saj 17 vjecar ne te gjith Europen, tashme edhe ne Shqiperi ofron sherbime ne fushen e automatizimit industrial, montimin dhe mirmbajtjen e impianteve industriale teknologjik. Ne asistencen teknike, konsulence, revizionin, riparimin dhe venien ne pune te makinerive te ndryshme. Operojme kryesisht ne platformen e PLC-ve dhe sistemeve SCADA te markes se njohur Gjermane SIEMENS, por fale nje rrjeti te gjere bashkepuntoresh perdorim dhe platformat: OMRON, SAIA, ALLEN BRADLEY, MITSUBISHI, VIPA, ROCKWELL, dhe marka te tjera te njohura ne kete fushe. Ne jemi kompetent dhe ne gjendje te perballojm cdo sfide qe nevojat tuaja kerkojne, te gateshem tju asistojme dhe ne momentet me kritike.
Te rejat


Me kete qellim ne ofrojm zgjidhje industriale nepermjet perdorimit te sistemeve automatike ekziztuese ne treg, per te cilat ofrojme konsulence dhe instalim te tyre, si dhe realizojme enkas aplikacione te ndryshme automatike duke garantuar eficence maksimale dhe funksionalitet te cdo sistemi.

Asistence teknike projektim hardware dhe software


Cdo sistem sado i vjeter te jete ne jemi ne gjendje ta modifikojme dhe ta riveme ne pune duke perdorur teknollogjine me te re.Il mio stato

CSS Valid!

Web Developer
Andi Allkanjari
Home
 ELEKTRONIKA INDUSTRIALE

        Your Partner For
             Automation Solutions
Copyright © 2011 Elektronika Industriale / Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i permbajtjes se kesaj faqeje.