Kontrollor llogjike i programueshem

FUSHA E PERDORIMIT TE PLC

Industria ka nevoje per te prodhuar nje "cilesi te qendrueshme" dhe gjithnje e me shume te larte, per te bere fleksibel kapacitetin e prodhimit dhe per te permiresuar produktivitetin ne menyre qe te jete konkurruese ne kushtet aktuale te tregut, duke ber qe automatizimi te ndikoj ne te gjitha nivelet e procesit te prodhimit. Pra jemi duke hecur drejt "fabrikes e automatizuar" dhe PLC-ja eshte duke marre rolin e komponentit te fundit themelore. Nuk ka tashme asnje fush e prodhimit, perpunimit apo kontrolli, ne te cilen nuk ekzistojne ose nuk ka kontrollues logjike te programueshem. PLC-ja e gjeneratave te fundit nuk kane vetem karakterin e thjeshte si "numerator", por ata jane duke marre ato karakteristika te "procesit te llogaritjes" me detyrat e kontrollit dhe mbikeqyrja e procesit te prodhimit per shkak se ju mund te pajisni ate me aftesine per te komunikuar me PLC te tjere apo dhe me PC dhe gjithashtu sepse jane gjithnje e me te sofistikuara.

Elektronika Industriale realizon pikerisht software PLC per kontrollin automatik te sistemeve te ndryshem duke u bazuar ne platformen e PLC-ve Siemens S7-200 / 300 / 400 dhe Logo. Gjithashtu kooperojme me bashkepunetoret tane dhe per realizim softwari ne platforma Omron, Allen Bradley, Saia etj. Zevendesojm sistemet e vjetra siemens S5 me sistemin e ri S7. Ne saje te eksperiences tone ju propozojm zgjidhjen me optimale per sistemin tuaj.

Program monitorimi SCADA

per te siguruar ne koh reale andamentin e gjith sistemit dhe nderhyn automatikisht ne rast defekti apo rreziku.

Sistem statistikor

Per te rritur te ardhurat duke rritur cilesin dhe duke mbajut nen kontroll shpenzimet.