Ne radh te par ju falenderojm per viziten ne web faqen ton zyrtare

Elektronika Industriale ka nje eksperience shum vjecare ne zgjidhjen e problematikave dhe optimizimin e proceseve industriale. Fale sfidave te shumta qe kemi hasur dhe kapercyer, jemi ne gjendje te ofrojme per klientin zgjidhjen me optimale qe egziston. Zemra e aktivitetit ton eshte projektimi dhe zhvillimi i softwarit per sisteme kontrolli me PLC dhe supervizione SCADA. Me nje staf te kualifikuar dhe nje grup te gjere bashkepuntoresh kryejme projektime dhe studime te ndryshme te proceseve teknollogjike per nje realizim sa me perfekt te sistemeve qe nevojiten.

Na besoni zgjidhjen tuaj!

Projektojme dhe realizojme makineri dhe impiante automatike me objektivin e vetem per te rritur kompetitivitetin e klienteve tane ne tregjet e ndrysheme te referimit. Ofrojme gjithashtu konsulence, nga faza e projektimit deri ne fazen e zbatimit te makinerive ose impianteve komplete, integrimin dhe asistencen edhe ne makineri ekzistuese. Te gjithe produktet tona jan te disponueshem ne konfigurimin standart ose specifik sipas nevojes, te cilat i japin klientit nje zgjidhje finale "celesa ne dore". Gjeni zgjidhjen e sfidave te prodhimit duke zgjedhur produktet dhe sherbimet e Elektronika Industriale.


Program monitorimi SCADA

per te siguruar ne koh reale andamentin e gjith sistemit dhe nderhyn automatikisht ne rast defekti apo rreziku.

Sistem statistikor

Per te rritur te ardhurat duke rritur cilesin dhe duke mbajut nen kontroll shpenzimet.