Kini besim tek ne, projekti juaj do te realizohet dhe makinerite tuaja do te funksionojne ne menyre perfekte dhe ashtu si ju deshironi.

GEMAX doo Beograd.    Zhvillim softwari per kontrollin e impiantit.Instalim kolaudim impiant komplet per prodhimin e elementeve te presovibruar, zhillim testesh dhe trajnim personeli.

ATLAS Mills    Asistence, zevendesime invertera Allen Bradley, modifikime software Plc siemens Logo.

VETROFUSIONE Gjoka    Asistence teknike Plc S5-115U me cpu multiprocesor.

EDIPACK (durres)    Asistence dhe venie ne pune te skanerit per radiollogjine e letres, zevendesim PLC omron sysmac. Instalim te sistemit PID closed Loop per rregullimin e konstistences se brumit te letres.Instalim te sistemit per rregullimin automatik te gramatures se letres. Prokurime materialesh

FRIGOTERMICA srl    Zhvillim software per sistem kontrolli temperature ne puset e nxjerrjes se naftes ne Kazakistan. Sistemi eshte zhvilluar per Plc siemens S7 fail safe i certifikuar atex per zona me atmosfere eksplozive.Sistemi scada eshte zhvilluar me touch panel siemens.

ETIPACK   Asemblim panele elektrike te ndryshem kryesisht per: makineri etiketimi, sisteme kodifikimi,printera termike, sisteme pick and place etj.

C&P Costruzioni   Asistence dhe konsulence ne instalimin e akseve hidraulike te kontrolluar ne Closed Loop. Instalim impiant frezimi per elemente Isotex.

MCZ spa   Instalim tre impiante per prodhimin e elementeve per barbecue, sisteme trasporti, paketimi manipulimi. Kontrolle aksi te sinkronizuar. Platforma Siemens, Lenze, Esa.

Grupi PALAZZETTI spa   Revamping elektrik, hardware dhe software bazuar ne tekollogjine Siemens. Software monitorimi me Wincc Flexible. Kontrolli akseve me motorra brushless Lenze.

F.LLI VACIS   Panelet elektrike, software kontrolli dhe sistem scada per impiantin e prodhimit te elementeve te betonit te presovibruar.

ITAL-BLOK srl   Instalim vibroprese, software Plc simenes s7-318 dhe scada Esa vtwin 330.

EDIL BLOCK srl   Kontroll dhe komandim impianti per prodhimin e blloqeve dhe elementeve te tjere prej betoni, kontroll makineri prerje blloqesh

SARRABUS srl   Panele elektrike dhe software per impiant magazinimi.

MADDAU spa   Instalim aksesore impianti ne platformen Siemens S5

Program monitorimi SCADA

per te siguruar ne koh reale andamentin e gjith sistemit dhe nderhyn automatikisht ne rast defekti apo rreziku.

Sistem statistikor

Per te rritur te ardhurat duke rritur cilesin dhe duke mbajut nen kontroll shpenzimet.